2021 Kaftan ve Bindallı Modelleri

2021 Kaftan ve Bindallı Modelleri

2021 kaftan ve bindallı modellerinde farklı renk seçenekleri mevcut. Eski zamanlardaki gibi sadece mor ya da bordo üzerine işlenen kısıtlı modeller yerine günümüzde harika renk seçeneği ile rengârenk bindallı modelleri karşımızda. İstediğiniz renk ve kumaşta özel tasarım modele sahip olmanız mümkün. Size yakışan rengi seçin, modeli belirleyin, gerisini usta ellere bırakın. Vücut şeklinize ve boyunuza göre harika bir bindallı kısa sürede sizin olacaktır. Hazır bindallılar da en az özel tasarım bindallılar kadar değerli ve özeldir. 2021 yılının bindallı modelleri çok şık. Katalog ya da internet sayfalarından incelediğinizde bunu göreceksiniz.

Orijinal İşleme

Orijinal işlemeler ile kaftan modellerimiz ülkemiz kadar yurt dışında da rağbet görüyor. Yurt dışındaki gurbetçilerimiz vatan özlemi ile daha çok yandıkları için, öze günlerinde özel bir parça giymek istiyor. Kaftan giyerek bir nebze de olsa ülkelerini yâd etmiş oluyorlar. Bunun dışında Avrupa ülkelerinde yaşayan yabancılar da etnik kıyafete önem veriyor ve özel tasarım kaftanlarımızdan diktiriyor ya da hazır alıyor. Özel gecelerinde bizim motiflerimizi temsil eden birçok Avrupalı var. Hatta bazı eski Amerikan filmlerinde kadınlar kaftan giyip, o dönemi canlandırıyor. Orijinal işlemeli kaftan ve bindallı ile elbiseler şık bir tasarıma dönüşüyor.

Özgün Tasarım

Her kaftanın kendine göre özel bir işlemesi ve imzası vardır. İnsanın aklına kaftan deyince kaputtan yapılmış, hantal, ağır kumaş parçaları gelebilir. İçinde nefes dahi alınamayacak kadar ağır bez parçası. Tabii ki böyle bir şey değil kaftan. Kaftan atlas, ipek ya da kadife gibi özel ham maddesi bulunan kumaşlardan özenilerek yapılan bir tasarım harikasıdır.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Şifon Kumaş Fiyatları ve Özellikleri

Şifon Kumaş Fiyatları ve Özellikleri

Uygun Fiyata Kanvas Tablo

Uygun Fiyata Kanvas Tablo

Dekorasyon Malzemeleri ve Mutfak Tadilatı

Dekorasyon Malzemeleri ve Mutfak Tadilatı

Diş Buğdayı Partisi Neden Kutlanır?

Diş Buğdayı Partisi Neden Kutlanır?

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir